Despre noi

În fiecare zi clienţii din România pot cumpăra legume şi fructe proaspete, ambalate sub diverse forme, de pe rafturile supermarketurilor, la fel ca şi consumatorii din restul Europei.

Această tendinţă de schimbare a locului de achiziţie al legumelor şi fructelor din piaţa liberă către supermarketuri a determinat nevoia de standardizare a produselor şi a formei lor de prezentare. Pentru producătorii şi distribuitorii de legume şi fructe exigenţele supermarketurilor au reprezentat stimulul de a investi în linii moderne de sortare şi ambalare.

În acest context societatea Rinapack a luat naştere în anul 2012, pornind de la ideea de a oferi celor din branşa de legume şi fructe soluţii moderne de ambalare automatizată.

  • Detalii despre utilajele și echipamentele pe care le furnizăm pieței puteți consulta în site-ul nostru, rinapack.ro, dedicat prezentării acestor tipuri de echipamente de ambalat.
  • La scurt timp după demararea activităţii a devenit clară legătura strânsă între utilaje şi ambalaje, astfel încât am început şi comercializarea materialelor de ambalat.
  • Astfel ne-am specializat și în distribuția de consumabile pentru ambalat, adică de plase de balotat și ambalaje pentru industria agricolă și industria alimentară. Produsele sunt disponibile la depozitul nostru din Brașov și pot fi livrate către orice destinație din țară.
    Noi oferim nu doar plase, caserole, pungi, saci și alte tipuri de ambalaje, noi oferim soluții de ambalare eficiente si potrivite pentru fiecare categorie de produse.
  • Avem parteneri cu experiență vastă în domeniul ambalării. Karatzis este cel mai mare producător mondial de plase țesute pentru agricultură, horticultură, industria cărnii și este furnizorul nostru principal de plase de balotat, plase de paletizat, plase tubulare și plase raschel.
    Netpack este partenerul nostru pe întreaga gamă de ambalaje pentru mașini de ambalat fructe și legume.